Asuntomessut Tuusula 2020 Pohjapiirustus

Naapureiden pohjat eivät olekaan samanlaiset…

Naapureiden kanssa lähdettiin samoista pohjaluonnoksista (missähän ne ensimmäiset ideapohjat oikein ovatkaan). Nyt monien luonnosten ja pitkien suunnitteluhetkien jälkeen pohjissa ei ole enää  yhteisiä elementtejä ulkoseiniä lukuunottamatta.

Meillä pohjien lähtökohtana oli perheen ulkoilupainotteiset harrastukset, joiden vuoksi halusimme sisäänkäynti pesutilojen yhteyteen. Lisäksi halusimme pitää kiinni suorista portaista, vaikka kapea tontti sitten rajoittikin monia muita ratkaisuja. Monista haaveista jouduttiin luopumaan, mutta kaiken kaikkiaan pohjasta tuli meille sopiva!

Alakerta

Taloon tullaan sisälle pääovesta keskeltä toista päätyä. Siitä on pääsy ostoskassien kanssa suoraan keittiöön. Keittiöstä näkee läpi talon ja isoista ikkunoista ulos. Sisään pystyy kulkemaan myös varaston kautta, jonne on tarkoitus varata tilaa ulko- ja harrastusvaatteille. Tarvitaessa ”tupaan” voi käydä suihkun ja pukeutumistilan kautta.

Halusimme suihkun lisäksi myös saunan alakertaan, jotta vilvottelu ulkosalla onnistuu. Näin saimme myös eriytettyä koko perheen makuuhuoneet yläkertaa. Niiden lisäksi vaatehuollolle ja lasten oleskelutilalle jäi tilaa.

Yläkerta

Lasten huoneesta on ihanat näkymät puistoon. Toisesta huoneesta avautuu ranskalainen parveke ja alasasti ulottuvat ikkunat. Vaatteet ja lelut voi molemmista huoneista sulloa omiin vaatehuoneisiin pariovien taakse.

0 comments on “Naapureiden pohjat eivät olekaan samanlaiset…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: