Otsikon lause on tällä hetkellä se mitä kaikki kysyvät kun juttelemme rakentamisesta. Lupaa ei siis vieläkään ole, mutta pienten viilauksien jälkeen toivottavasti sen saamme.

Seuraava kysymys on, että miten ihmeessä aiotte saada talon valmiiksi ajoissa? ”Noh, toivoinkin että kysyt juuri tuota, olenhan miettinyt sitä itsekin ja stressannut muutaman yön. Vastauksena voisin kertoa että vaihtoehtoja ei ole, sen on oltava valmis ajoissa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikö…”

Jotta tilanne olisi vieläkin ahdistavampi, tulevat naapurit rakentavat kotejaan jo kovaa vauhtia. Katsotaan sitten vaikka heiltä mallia… Alla kuvaa alueelta, näyttää kyllä tosi kivalta. Meidän tontti näkyy tuolla Bajamajan takana, se on se missä on vaan puita!

Messualue

Näin siis meillä tällä hetkellä. Lukijoille ei liene tule yllätyksenä että meillä taas asiat junnaa paikoillaan. Yritetään kuitenkin kartoittaa juuri tulevia pintamateriaaleja ja muuta mitä vain voimme tehdä.

Näihin tunnelmiin,

Viivi & Johanna

 

0 comments on “Eikö teillä ole VIELÄKÄÄN rakennuslupaa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: