Asuntomessukohteessa päänäytteilleasettajalla on iso rooli. He esittelevät taloa ja hoitavat messuihin liittyvät käytännön asiat.

Colornova_logo_slogan

Päänäytteilleasettajana meillä toimii järvenpääläinen Colornova Oy, jonka toimintaan kuuluu mm. sisustusmaalien maahantuonti. Tuusulassa asuva yrittäjäpariskunta Markus ja Niina Lehtimäki kommentoivat yhteistyötämme seuraavasti:

”Olimme etsimässä yhteistyömahdollisuuksia Tuusulan Asuntomessuille tuotteillemme, ja sattui erinomainen mahdollisuus toimia päänäytteilleasettajana kahdessa kohteessa samaan aikaan. Tämä mahdollistaa jälleen uusien sisustustrendien esilletuomista upeissa tulevissa asuntomessukohteissa.”

Gray bedroom with a wooden bed

Light blue bedroom

”Colornova Oy maahantuo, myy ja markkinoi maailmalla tunnettuja merkkituotteita kodin kunnostamiseen. Tuotevalikoimaamme kuuluu kolmetoista eri tuotemerkkiä ja n. 1500 artikkelia, joilla voi luoda uuden ilmeen kotiin joko vanhaa entisöiden tai uutta pintaa käsitellen ekologisesti. Tutustu tuotteisiin kattavilla sivuillamme tuotemerkeittäin!” Tässä hyvin tiivistetysti info heidän sivuiltaan, käy kurkkaamassa Colornovan kotisivut! Meistä on huippua lähteä tekemään yhteistyötä heidän kanssaan!

Modern vintage living room with green wall 3d rendering image

Yllä olevissa kuvissa on käytetty kalkkimaaleja. Ensimmäisessä sävy Marine, toisessa Chalk White, yläpuolella kuvassa Tuscan Olive ja tuossa alapuolella Dark Denim.

Baby room in scandinavian style

Meidän kodeissa tulee siis varmasti näkymään maalattua pintaa. Kalkkimaalit kiehtovat värisävyillään ja eläväisellä lopputuloksellaan. Saa siis nähdä mitä kaikkea keksimme! Täytyy kuitenkin vielä miettiä myös muita vaihtoehtoja heidän valikoimastaan, nimittäin Rust-Oleumin Glitter Ultra Shimmeriä. Se on aivan upea. Näin sitä isolla pinnalla ja kyllä se oli hieno. Ehkä lasten huoneeseen…?

Rust-Oleum_Glitter_Ultra-Shimmer_Rose-Gold

Glitteriä saa kolmessa sävyssä: kulta, ruusukulta ja hopea. Maali on vesiohenteinen ja kestää kestää kostealla pyyhkimistä.

Rust-Oleum_Glitter_Ultra-Shimmer_Silver

Tällaisia uutisia! Nyt kun nämä isot linjat on selvinnyt, voimme kohta työntää kuokan maahan ja alkaa hommiin!

Terkuin,

Viivi ja Johanna

0 comments on “Meillä on päänäytteilleasettaja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: