Jukkatalo

Olemme tehneet sopimuksen talojemme toimituksesta. Elementit meille toimittaa Jukkatalo. Hoidimme tapaamiset heidän Järvenpään toimistollaan, jossa taloja kanssamme suunnitteli Leila Eloranta. Leila oli ihan huippu! Meille oli tärkeää minkälaisten ihmisten kanssa projektia lähdemme tekemään ja Leilan kanssa kemiat kohtasivat loistavasti. Vaikka pohjia sumplittiin ja muuteltiin useamman kerran, Leilan kärsivällisyys ei loppunut. Ja mikä parasta, hän oli tosi hyvin tavoitettavissa. Lämmin suositus siis sinulle joka suunnittelet rakentamista.

Jukkatalo, hahmotelma

Allekirjoitimme maaliskuussa myös sopimuksen Asuntomessujen kanssa. Huiman virallista! Näyttää siltä projekti siis todella toteutuu. Viime hetken muutoksena emme saaneetkaan tässä vaiheessa monikantasopimukseen varsinaista päänäytteilleasettajaa, vaan allekirjoitimme sen omissa nimissämme. Neuvottelut siis jatkuvat myös näissä puitteissa.

Jukkatalo, hahmotelma

Tällä hetkellä talomme piirrustukset ovat Asuntomessujen laaturyhmän käsittelyssä. Viimeisten viilailujen jälkeen saamme ne toivottavasti pikapikaa rakennuslupakäsittelyyn. Sitten vihdoin pohjien tekoon!

Näihin tunnelmiin,

Johanna ja Viivi

0 comments on “Nimet papereissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: