Viivi on perheineen ulkomailla, ja aina vaan tuntuu, että odotetaan ”viimeisiä piirrustuksia”. Koko rakennushomma on kuin talviunilla. Siltä ainakin tuntuu… Todellisuudessa me olemme remontoineet ja siivonneet astuntoamme myyntikuntoon ja sivussa viilanneet pohjaa molemmille perheille sopivaksi.

Talviuni loppui osaltani viikko sitten, kun bongasin naamakirjassa mainoksen: Porvoon Wanha Rautakauppa myy Eliel Saarisen suunnittelemia VR:n pääkonttorin ovia!

Psst! Erä ainutlaatuisia ovia!
Eliel Saarisen suunnittelemasta kohteesta useita pariovia, 130 x 240-250 cm, hinta 395 e/pari. Ovia voi madaltaa tarvittaessa. Useammat parit tai liukuovikäyttöön tarjoushinnalla.

Kuvan mahdollinen sisältö: sisätila

Ei siis auttanut muuta, kun lähteä kiireen vilkkaa Porvooseen!! Plakkariin tarttui kaikki kuivien tilojen väliovet, sekä kahteen vaatehuoneeseen pariovet. Eipähän ainakaan monella ole samanlaisia ovia talossaan. 😀 Ihan kaikkia ovia en vielä ostanut, joten kiireen vilkkaa Porvooseen, jos ovet kiinnostaa!

Pariovi130

Minulle ainakin jäi hampaankoloon vielä pari pikku juttua. Kunhan taloprojekti etenee konkretian tasolle muutenkin kuin ovien osalta, suuntaan uudelleen Porvooseen!! Talosta saattaa löytyä yhtä jos toistakin, joka on kotoisin Porvoosta! ❤

Ovi90

 

Kuten kuvista näkyy, väliovet ovat pääosin yksilehtisiä peiliovia. Mukaan tarttui myös muutama prameampi pariovi. Olisi tehnyt mieli hamstrata niitä enemmänkin, mutta ei taida olla järkevää puhkoa seinään reikiä vain ovien takia…

Sitä paitsi, Viivi perheineen tulee takaisin viikon päästä! Päästään jatkamaan sisustussuunnitelua kahden perheen voimin! Kivaa!

0 comments on “Talven hiljaiselo katkeaa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: