Kävimme muutama viikko sitten IKEAssa ja ostimme pahvisia muuttolaatikoita. Ne toivottavasti kestävät, sillä niillä on edessään useampi muutto. Ensin laatikot ovat varastossa joitakin kuukausia ja sitten siirtyvät väliaikaiseen asuntoomme jota alamme etsimään aktiivisesti vuoden alusta. Viimeisen matkansa laatikot tekevät sitten uuteen kotiimme.

Muuttolaatikot

Olemme siis saaneet tämän hetkisen kotimme myytyä ja muutamme tässä kuussa. On todella, todella haikeaa lähteä tästä pihapiiristä pois. Se on juuri se asia miksi on käynyt mielessään taistelua siitä, onko tämä ratkaisu oikea. Fakta on kuitenkin se että lapset kasvavat ja tilantarve muuttuu. Lasten kavereiden lisäksi pihapiiri on muutenkin ainutlaatuinen, täällä tuntee jokaisen ja värikkyyttä tuo eri ikäiset ihmiset eri elämäntilanteissaan. Tietysti se, että saamme mukaamme naapurit täältä, helpottaa luopumisen tuskaa.

Muuton aloittamista on helppo siirtää ja siirtää, mutta meillä toinen osapuoli on tyhjentänyt jo keittiötä ja ties mitä muita tavaroita. Viinilasit on kuitenkin vielä paikoillaan sekä päivittäiseen ruokailuun käytettävät tavarat, joten kaikki tarpeellinen löytyy. Lasten vaatteita olen sentään alkanut käymään läpi ja tästä projektista on saanut osansa naapurit ja kavereiden kaverit.

IMG_20181101_182406.jpg

Emme siis muuta heti vuokralle väliaikaiseen asuntoon. Vaihtoehtoja pohtiessamme ymmärsimme tämän olevan ainutlaatuinen tilaisuus olla pidempään ulkomailla; ei asuntoa Suomessa eikä lapsilla vielä oppivelvollisuutta. Olemme jo joulun ulkomailla, joten tässä tulee pikkuhiljaa kiire saada asiat messutalon suhteen toivottuun malliin.

Seuraavaksi pidetään peukkuja naapureille, että hekin saavat asuntonsa myytyä!

Muuttotunnelmissa,

Viivi

0 comments on “Voihan muutto!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: