Tällä viikolla me naiset aloitimme kiertää keittiötoimittajia. Yhdellä toimittajalla käyminen olikin yllättävän pitkä ja raskas projekti. Perjantaina haukkasimme sitten liian ison palan vierailemalla kahdessa liikkeessä ja vielä syysloman kunniaksi kahden lapsen kanssa. Iltapäivällä me molemmat olimme valmiita rakentamaan talon ilman keittiötä… Päätöksiä pitäisi tehdä niin paljon.

Kitzen

Kuvittelimme olevamme liian aikaisessa keittiösuunnittelun kanssa, mutta jokainen keittiötoimittaja onkin itseasiassa kiitellyt meitä siitä, että olemme ollut ajoissa liikenteessä. Näin jälkikäteen onkin loogista ajatella, että keittiösuunnittelun mahdollisuudet ovat mielekkäämmät, jos ei tarvitse mennä rakennettujen vesi-, viemäröinti- ja sähkösijoitteluiden puitteissa. Vinkki siis kaikille rakentamista suunnitteleville, ottakaa ajoissa yhteyttä ja varatkaa tähänkin prosessiin aikaa.

IMG_20181019_100124.jpg

Kirjoitamme myöhemmin, kun olemme pidemmällä prosessissa, kokemuksista eri keittiövalmistajien tuotteista ja tarjouksista. Olemme vielä keskellä ensikontaktointia. Tässäkin vaiheessa olemme kuitenkin havainneet monta pientä asiaa, jotka olisi ehkä syytä kirjoittaa ylös… Onneksi meitä on ollut vastassa keittiöalan ammattilaiset, jotta meidän ei tarvitse osata kaikkea itse.

Viivillä ehkä on keittiön suhteen selvemmät sävelet kuin Johannalla (jätetään miehet suosiolla pois tästä keskustelusta). Tällä hetkellä Johanna ei osaa edes sanoa tuleeko keittiöstä tumma vai vaalea. Tästä syystä olemme pyytäneet ulkonäköön liittyen tarjoukset pitkälle Viivin toiveiden mukaan. Toisaalta värisävyt eivät suuremmin vaikuta hintaan, materiaalit enemmän.

Noblessa

Keittiöitä ei saatu siis vielä tilattua, mutta tasojen suhteen edettiin ehkä hieman. Meillä molemmilla on ollut haaveena saada rosteritaso isolla altaalla. Kontaktoimmekin tasojen toimittajaa, ja saimme mielenkiintoisia ideoita sen toteuttamiseen. Miten ne sitten käyvät muuten keittiösuunnitelmiimme ja sen värimaailmaan, se onkin toinen juttu.

 

0 comments on “Keittiöähky

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: