Saan aika ajoin päähänpinttymiä, asioita joita on vain pakko saada. Yksi tällainen on oli saada olohuoneen center pieceksi suomalaisen design sohvan. Eikä minkä tahansa sohvan, vaan tietenkin sen yhden tietyn, jota on valmistettu kuusikymmentä vuotta sitten hyvin rajallinen määrä. Harvojen myynnissä olevien sohvien hinnat hipovat tähtitieteellisiä summia. Selvää siis oli, että kaupasta en koskaan tulisi sellaista saamaan. Vaihtoehdoksi jäi siis odottaa, menisikö päähän pinttymä itsestään ohi…

sohva sad

Kunnes noin kuukausi sitten törmäsin netin myyntipalstalla ihmeeseen. Joku oli laittanut kaltoin kohdellun sohvanrungon myyntiin. Se oli ollut ainakin vuosikymmenen ulkosalla ja oli todellakin sen näköinen. Laitoin siitä huolimatta varovaisen viestin myyjälle.

Seuraavana päivänä puhelin soi. Toisessa päässä oli myyjä, joka toivotti minut tervetulleeksi hakemaan sohvan. Järjestin itseni kipin kapin tulevan sohvani luokse ja nostin sen kyytiin. Huonokuntoinen sohvarukka pääsi kohti loistavaa tulevaisuutta…

Tosin se tulevaisuus on nyt vielä ulkovarastossa. Ennen kunnostusta täytyy vähän pohtia miltä tuleva olohuone tulee näyttämään, ja minkä näköisenä sohva sinne istuu. Vielä se näyttää hieman kyseenalaiselta katseenvangitsijalta.

Tuunaustunnelmissa,

Johanna

0 comments on “Olohuoneen center piece?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: