Tällä hetkellä projekti tuntuu lähinnä yleiseltä sekoilulta. Mikään ei etene mihinkään. Todellisuudessa asiat etenevät kyllä, lähes päivittäin. Tuntuu kuitenkin turhauttavalta kun suuri osa päätöksistä odottelee talopaketilta jonkinlaista hintaa. Hinnan saamiseen taas tarvitaan lähes lopullinen pohjapiirustus, tieto miten naapureiden talot sijoittuu ja mitä materiaalia oma talo tulee olemaan.

Oman lisänsä tähän palettiin tuo se että mietinnässä on muutamia erilaisia rakennusmateriaaleja ja näin ollen myös toimittajia. Se taas tarkoittaa enemmän tapaamisia sekä pohjapiirustusten kanssa jumppaamista. Valitettavasti meilläkin on rajallinen, pankin määrittämä budjetti ja kaikkia unelmia emme pysty mitenkään toteuttamaan. Kompromisseja pitää tehdä (myös sen oman puolisonsa kanssa) ja olla valmis joustamaan.

IMG_8272

Kahden perheen projektissa on huippua se että vastuualueet voidaan jakaa neljälle henkilölle. Kuka on yhteydessä minnekin ja hoitaa mitäkin. Ajantasainen tilanne pysyy hyvin taulukossa kaikkien nähtävillä.

Talopaketti ja sen toimituslaajuus vaikuttaa siihen millaisia muita yhteistyökumppaneita projektissa tarvitaan. Onneksi mukana on kaksi perhettä, koska meitä selvästi kiinnostaa eri asiat. Kummallakin perheellä on hieman erilaiset mieltymykset pohjan suhteen.Suuria ja pieniä yksityiskohtia riittää jokaiselle, miehet tuntuvat olevan kiinnostuneita saunoista ja katoista, naiset keittiöistä ja lattioista.

Olemme onneksi tavanneet jo nyt innokkaita yhteistyökumppaneita ja olemme itsekin lähdössä projektiin tosi odottavaisin mielin. Tästä on hyvä jatkaa!

 

 

0 comments on “Yleistä sekoilua

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s